ecoservBiroul Administrare Parcări din cadrul S.C. Ecoserv Sig. S.R.L., ce desfăşoară activităţi de amenajare, organizare şi exploatare a parcărilor publice cu plată şi de reşedinţă din Municipiul Sighişoara, în luna februarie a.c., a organizat, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare şi funcţionare al parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza Municipiului Sighişoara aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Sighişoara nr. 82/25.10.2012, cu modificările şi completările ulterioare,  sesiuni de atribuire a locurilor de parcare de reşedinţă în parcările publice de reşedinţă amenajate pe străzile: Crizantemelor, Trandafirilor, Lalelelor, Mihai Viteazu, Dumbravei, Plopilor, Miron Neagu, Ilarie Chendi, Ana Ipătescu, Zaharia Boiu, Florilor, Nouă.

În aceeaşi perioadă Biroul Administrare Parcări a venit în sprijinul beneficiarilor locurilor de parcare de reşedinţă care au solicitat reînnoirea abonamentului de parcare pe anul 2015, reînnoirea putând a se efectua până la data de 31 martie a.c.

Serviciul Relații Publice al Municipiului Sighișoara

2 Responses to “Sesiuni de atribuire noi locuri de parcare în Sighişoara – comunicat de presă Serviciul Relații Publice al Municipiului Sighișoara”

1. porubin says:

Buna ziua,domnilor spuneti va rog ce e de facut cu locurile de parcare?Locuiesc pe Mihai Viteazu nr 6,si nu mai am unde parca masina se pare ca si trotuarul este inchiriat de catre locatari? Va rog as vrea si eu un loc de parcare….cum procedez?Multumesc