Acţiune pentru siguranţa traficului rutier şi menţinerea ordinii publice – comunicat de presă IPJ Mureș


Politia_Romana5 permise de conducere, 8 certificate de înmatriculare şi 125 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri, în doar câteva ore, în urma unei acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, desfăşurată în municipiul Sighişoara. 

Astăzi, sub coordonarea Serviciului Rutier Mureş, poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încală normele legale în vigoare, în special cele referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

În urma activităţilor, poliţiştii angrenaţi în misiune au constatat o infracţiune rutieră, în urma căreia un conducător auto este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cele 125 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe, 52 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 22 au fost pentru pietoni, 25 pentru neportul centurii de siguranţă iar alţi 26 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 5 permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni şi vehicule.

De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes