Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/sighisoa/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Noul prefect al judeţului Mureş este sighişorean | Sighisoara Freelance Reporter
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sighisoa/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Noul prefect al judeţului Mureş este sighişorean

Guvernul a decis în ultima ședință din acest an să schimbe prefecții din județele Covasna, Mureș și Harghita. Astfel, în judeţul Mureş Vasile Oprea a fost schimbat din postul de prefect al judeţului cu sighisoreanul dr. Lucian Goga şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Mureş.

logo-digi24Prefecții din Covasna, Mureş şi Harghita au fost schimbați din funcție

Guvernul a schimbat din funcţie prefecţii de Covasna, Mureş şi Harghita. Înlocuirea prefectului de Covasna vine la o zi după ce procurorii DIICOT au început o anchetă penală pornind de la o declaraţie a primarului din Sfântu Gheorghe. Acesta era nemulţumit de acţiunile prefectului. (citeşte articolul complet)

Vasile Liviu Oprea nu mai este prefect

independentulJoi, 18 decembrie 2014, în Monitorul Oficial a fost publicată o Hotărâre de Guvern prin care încetează calitatea de prefect al Județului Mureș a lui Vasile Liviu Oprea.

”Monitorul Oficial nr. 0923 din 18 Decembrie 2014.
Act nr. 1118/17 Decembrie 2014.
Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Mureş de către domnul Oprea Vasile-Liviu.
Guvernul României”. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes