Un deceniu de excelenţă în handbal sărbătorit la Sighişoara

logo zi-de-ziCentrul Naţional de Excelenţă Marian Cosma din Sighişoara a trăit marţi, 4 noiembrie, momentul aniversar al celor 10 ani existenţă, zece ani de când execelenţa sighişoreană s-a impus pe culmile handbalului de performanţă în ţară şi în lume. Municipiul Sighişoara a marcat astfel  cum se cuvine evenimentul aniversar, prilej cu care au fost  prezenţi la Sighişoara oaspeţi de marcă, personalităţi care şi-au adus contribuţia la înfiinţarea, organizarea şi buna desfăşurare a activităţii Centrului Naţional de Excelenţă Marian Cosma.

Meci demonstrativ

Sărbătoarea celor 10 ani ai Centrul Naţional de Excelenţă Marian Cosma a debutat cu un meci demonstrativ de handbal la Sala Polivalentă “Radu Voina” unde generaţiile centrului au oferit un meci pe cinste publicului, după care Sala Festivă a Primăriei Sighişoara i-a primit pe toţi cei care au pus umărul la înfiinţarea şi funcţionarea Centrului de Excelenţă în Handabal de la Sighişoara.

Oaspeţi de seamă

Printre oaspeţii de seamă s-au numărat ministrul Tineretului şi Sportului  Gabriela Szabo, Cristian Gaţu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Handbal precum şi oficialităţi din Ministerul Tineretului şi Sportului,  Federaţia Română de Handbal,  Inspectoratul Şcolar judeţean Mureş, oficialităţi locale, care au asistat la ceremonie de decernare a plachetelor aniversare. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Un deceniu de excelenţă în handbal sărbătorit la Sighişoara”

  1. […] Un deceniu de excelenţă în handbal sărbătorit la Sighişoara (Zi de zi) […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes