Afacere. Între România şi Franţa, doi tineri au ales… dulceaţa de Saschiz

logo-digi24De Ziua Muncii, o româncă şi un francez, stabiliţi în Mureş, ne vorbesc despre reţeta lor pentru o afacere de succes. Ei fac gemuri şi dulceţuri pentru care vin până în România turişti de peste tot din lume. Este, pe scurt, povestea visului românesc spusă de un francez şi o româncă din Saschiz. Anca şi Charlie muncesc de dimineaţă până seara. Reţetele de dulceţuri şi gemuri sunt moştenite de la bunica şi de la mama femeii, iar cei doi au reuşit să facă un brand din produsele lor. „Am avut un moment în care ne-am întrebat ce alegem, Franţa sau România. Am văzut deschiderea de a rămâne aici, îi plăcea foarte mult, îi plăcea natura, îi plăceau oamenii”, povesteşte Anca Dalmasso. Aşa că sunt deja 10 ani de când zorii zilei îl găsesc pe Charlie Dalmasso cu sapa în mână, în curtea casei de pe dealul din Saschiz. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes